Σύμπραξη της General Cover με την International Medical Group σε καλύψεις υγειονομικής περίθαλψης

Η International Medical Group , https://www.imglobal.com , είναι καταξιωμένος ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς με πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας στην κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης και έχει ως βάση της την Ινδιανάπολη .
Η σύμπραξή της με την GENERAL COVER έχει να επιδείξει ενίσχυση του ασφαλιστικού κλάδου και πολλαπλά οφέλη για τους ασφαλισμένους, τους ασφαλιστικούς επαγγελματίες, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Πρωταρχικός στόχος αυτής της στρατηγικής συνεργασίας είναι η προώθηση προηγμένων ασφαλιστικών προϊόντων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.
Αντιπρόσωπος Παγκόσμιων Νοσοκομειακών Προγραμμάτων στην Ελλάδα
Η International Medical Group , https://www.imglobal.com , είναι καταξιωμένος ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς με πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας στην κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης και έχει ως βάση της την Ινδιανάπολη . Η σύμπραξή της με την GENERAL
COVER έχει να επιδείξει ενίσχυση του ασφαλιστικού κλάδου και πολλαπλά οφέλη για τους ασφαλισμένους, τους ασφαλιστικούς επαγγελματίες, αλλά και την ελληνική κοινωνία.
Πρωταρχικός στόχος αυτής της στρατηγικής συνεργασίας είναι η προώθηση προηγμένων ασφαλιστικών προϊόντων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.
Με πελάτες σε περισσότερες από 190 χώρες , με πάνω από 800,000 συμβεβλημένους γιατρούς και νοσοκομεία παγκοσμίως , τα προγράμματα της International Medical Group είναι από τα πιο περιεκτικά και αξιόπιστα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο. Παρέχονται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και καλύπτονται από τον Διεθνή Ασφαλιστικό Οργανισμό , A-rated Sirius International Insurance Corporation https://www.siriusgroup.com/about/siriusinternational και ορισμένα συνδικάτα των Lloyd’s του Λονδίνου.
Τα ασφάλιστρα καταβάλλονται απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό της International Medical Group μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού εμβάσματος ή επιταγής. Με την IMG, θα είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ότι έχουμε ένα εξειδικευμένο τμήμα που εργάζεται για να διατηρεί την ασφάλειά σας όσο το δυνατόν πιο προσιτή. Το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης αυξάνεται, αλλά δεσμευόμαστε να ελέγξουμε αυτές τις δαπάνες.
Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, το IMG προσφέρει ένα πρόγραμμα Medical Concierge, μια απαράμιλλη υπηρεσία που σας εξοικονομεί χρήματα σε ιατρικές δαπάνες . Προσφέρουμε επίσης ένα κίνητρο μετρητών και να παραιτηθείτε από το 50% της απαλλαγής σας για να επιλέξετε να λάβετε θεραπεία από μερικές από τις καλύτερες ιατρικές εγκαταστάσεις εκτός τωνΗΠΑ.
Με γραφεία και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, η IMG παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, είναι η εταιρική μας αποστολή να είμαστε εκεί για να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε την υγεία και την ευημερία σας.

Εκτός από το εκτεταμένο δίκτυο United Healthcare PPO που διατίθεται για θεραπεία που λαμβάνεται στις Η.Π.Α., το ιδιόκτητο δίκτυο IPA με περισσότερους από 17.000 συμβεβλημένους ιατρούς και εγκαταστάσεις σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ποιοτική φροντίδα παγκοσμίως. Οι άμεσες ρυθμίσεις χρέωσής μας μπορούν επίσης να διευκολύνουν το χρόνο και την εκ των προτέρων δαπάνη σε επιλεγμένους παρόχους.
Ιδιοκτησία της Sirius International Insurance Group – μια παγκόσμια επιχείρηση αξίας 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η IMG προσφέρει την οικονομική ασφάλεια και τη φήμη που απαιτούν οι διεθνείς καταναλωτές.
Με μια ομάδα διεθνών, πολύγλωσσων ειδικών, είμαστε εξοικειωμένοι με την εργασία σε πολλαπλές ζώνες ώρας, γλώσσες και νομίσματα. Η παγκόσμια εμβέλειά μας σημαίνει ότι μπορούμε να εργαστούμε χωρίς εμπόδια. Συνδεθείτε στην ασφαλή 24ωρη ηλεκτρονική πύλη MyIMGSM για να υποβάλετε και να προβάλετε τις αξιώσεις σας, να διαχειριστείτε το λογαριασμό σας, να αναζητήσετε παρόχους, να λάβετε ζωντανή συνομιλία με εκπροσώπους
και άλλα .
Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι και εμφανίζεται ιατρική ανάγκη, ενδέχεται να μην μπορείτε να περιμένετε κανονικές ώρες λειτουργίας. Με το ιατρικό προσωπικό μας, έχετε 24ωρη πρόσβαση σε συντονιστές υψηλής ειδίκευσης για ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και για διεθνή θεραπεία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *