spot_img
spot_imgspot_img

Αξιολογείται σήμερα η προσφορά της Gongbao. Οι επόμενες κινήσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Σε σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης της ΕΤΕ θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση της μίας και μοναδικής προσφοράς για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής μετά την “δεύτερη ευκαιρία” στους κινέζους μνηστήρες.

Αν και δεν αναμένεται να υπάρξει σήμερα απόφαση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αν και κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή και δεν θα οδηγήσει σε ένα νέο φιάσκο τύπου ΕΧΙΝ.

Η απόσυρση της Fosun, με τη μη κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς, και το γεγονός ότι η Gongbao είναι επενδυτικό Fund που θα αναζητήσει “συμμάχους” για να συμπληρώσει το ποσό των 617 εκατ ευρώ, που είναι το τίμημα της προσφοράς, είναι που δυσκολεύει τις σημερινές αποφάσεις.

Πάντως, η ίδια η Τράπεζα έδωσε με την ανακοίνωση της, για τη μια και μοναδική προσφορά, το στίγμα της επόμενης κίνησης αν απορριφθεί η προσφορά αυτή, με την αναφορά για το ενδεχόμενο Διεθνούς Δημόσιας Προσφοράς

Στα πλαίσια αυτά,εφόσον απορριφθεί η υπάρχουσα προσφορά , η επόμενη κίνηση θα είναι η επανεγγραφή της εταιρίας στο ΧΑΑ όπου μέσω δημόσιων προσφορών θα προσπαθήσει να δελεάσει αγοραστές, που πιθανόν να είναι περισσότερο σχετικοί με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.