Απόλλων: Ειδική Προνομιακή τιμή για το τεστ SARS-CoV-2 σε όλους τους Συνεργάτες και τους ασφαλισμένους τους

Ειδικότερα αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους συνεργάτες της παρέχοντας τόσο σε ήδη υπάρχοντες αλλά και νέους ασφαλισμένους τη δυνατότητα ανίχνευσης αν κάποιος είναι φορέας του ιού SARS-CoV-2 με τη μοριακή μέθοδο RΤ-PCR. 

Η εν λόγω ενέργεια αφορά τόσο τους εταιρικούς πελάτες με ομαδικά συμβόλαια όσο και ιδιώτες με ατομικά συμβόλαια όλων των κλάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επιπρόσθετα το τεστ μπορεί να πραγματοποιηθεί με την παραδοσιακή μέθοδο λήψης, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του “drive through”, δηλαδή της λήψης δείγματος σε λιγότερο από 10 λεπτά, μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εξεταζόμενου.

Όπως εξηγεί η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας «Η επέλαση του ιού μάς έφερε αντιμέτωπους με μία νέα κανονικότητα, στην οποία οι διαμεσολαβητές επιχειρούν αφενός να αυξήσουν τις εργασίες τους και αφετέρου να διατηρήσουν την επικοινωνία τους με τον πελάτη. Ταυτόχρονα λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν όσον αφορά τη διασπορά του ιού είναι λογικό μεγάλο μέρος των πελατών μας να χρειαστεί να εξεταστεί. Επομένως η εν λόγω συνεργασία για τη διενέργεια του τεστ σε προνομιακή τιμή γίνεται για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται είτε σαν επαγγελματίες είτε σαν πελάτες αλλά και στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικής μας δράσης. Η Απόλλων είναι ένας οργανισμός που παρέχει προστιθέμενη αξία στο δίκτυό της, έχοντας την ικανότητα να δίνει λύσεις και να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες. Γιατί  σημασία για εμάς έχει η ανθρώπινη ζωή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, να είμαστε πάλι όλοι μαζί να γιορτάσουμε τη ζωή, όταν όλο αυτό τελειώσει!».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *