Από την ΔΕΘ οι εξαγγελίες για ρυθμίσεις χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία

Σε πακέτο εξαγγελιών για τις επιχειρήσεις και τους μικρομεσαίους, από τον πρωθυπουργό, στα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναμένεται να συμπεριληφθεί και το φλέγον ζήτημα των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

531115

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ήδη, στις συναντήσεις των φορέων των ελεύθερων επαγγελματιών ( έμποροι , βιοτέχνες) με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης φαίνεται να υπάρχει διάθεση για νέες ρυθμίσεις, που ωστόσο δεν θα έχουν τον χαρακτήρα των παλαιών ρυθμίσεων με τις γνωστές δόσεις, που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, όλα τα προηγούμενα χρόνια που έχουν εφαρμοστεί .

Για το θέμα των οφειλών στον ΟΑΕΕ οι προτάσεις των εμπόρων αλλά και των άλλων εκπροσώπων των ελεύθερων επαγγελματιών θέτουν ως βασική αρχή το “πάγωμα” των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Με την υπάρχουσα οικονομική κρίση θεωρείται σχεδόν αδύνατο να πετύχουν ρυθμίσεις και διακανονισμοί που θα τρέχουν παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις .

Έτσι η λύση μπορεί να δοθεί, σύμφωνα με αυτές τις προτάσεις, μέσα από το πάγωμα των παλαιών οφειλών που θα κεφαλαιοποιούνται, με αντάλλαγμα ασφαλιστικό χρόνο.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *