Γ. Χατζηθεοδοσίου: Πρόταση στα επιμελητήρια για παράταση στις ανανεώσεις των αδειών των ασφαλιστών

Επιστολή προς προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας απέστειλε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και αντιπρόεδρος (αρμόδιος για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση) της ΚΕΕΕ Ι. Χατζηθεοδοσίου ζητώντας τη συμβολή τους στη διευκόλυνση της διαδικασίας ανανέωσης των αδειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών παρατείνοντας τον χρόνο που μπορεί να γίνει αυτό έως τις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά η επιστολή: 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Προς όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδος. 

Αγαπητέ πρόεδρε, 

Οι έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα λόγω του κορονοϊού έχουν επηρεάσει καθοριστικά την καθημερινότητα και τις συνθήκες ασκήσεως των επαγγελμάτων. Στο πλαίσιο αυτό μετά από συζητήσεις με τα Σωματεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και τα Συλλογικά όργανα εκπροσώπησης του κλάδου θεωρώ αναγκαίο να δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία ανανέωσης της άδειας λειτουργίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. 

Η πρότασή μου είναι να μετατεθεί στις 31 Μαϊου από 30/3 που ισχύει σήμερα αφήνοντας χρονικό περιθώριο τους επαγγελματίες –που δε μπορούν ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως- να μπορέσουν να προσέλθουν στα Επιμελητήρια να τακτοποιήσουν την άδειά τους. 

Με την συγκεκριμένη απόφαση θεωρώ ότι συμβάλλουμε καθοριστικά στην ομαλοποίηση της αγοράς μας και θα στηρίξουμε ένα κλάδο που έρχεται σε επαφή με πολίτες, εξυπηρετεί, βρίσκεται κοντά σε ασφαλισμένους και παρέχει κοινωνικό έργο κάτω από έκτακτες συνθήκες, και συνεπώς χρειάζεται την περαιτέρω στήριξη που θεωρώ ότι του δίνουμε με την παράταση της ανανέωσης της άδειάς του. Ευελπιστώντας στην θετική ανταπόκρισή σας



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *