spot_img
spot_imgspot_img

Δήθεν ασφαλιστικός πράκτορας και σύμβουλος επενδύσεων εξαπάτησε πάνω από 120 άτομα

Ξεπερνούν τους 120 οι μάρτυρες κατηγορίας τους οποίους φέρεται να εξαπάτησε 41χρονος από τον Άγιο Νικόλαο υπό την ιδιότητα του ασφαλιστικού πράκτορα και του συμβούλου οικονομικών επενδύσεων.

Ο 41χρονος, ο οποίος παραπέμπεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, πλαστογραφία κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Οι άνθρωποι αυτοί φέρεται να εξαπατήθηκαν από το 2005 έως και το 2014.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί με απόφαση τις έδρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο κατηγορούμενος εκτός από ασφαλιστικός πράκτορας και οικονομικός σύμβουλος, παρίστανε τον μεσίτη κατασχεμένων οικοπέδων, τον εργολάβο κατασκευής θερμοκηπίων, τον διαμεσολαβητή χρηματιστηριακών-επενδυτικών προϊόντων, τον διαμεσολαβητή ευρωπαϊκών προγραμμάτων οικονομικής ανάπτυξης.

Υπήρξαν πολίτες τους οποίους κατάφερε να εξαπατήσει δήθεν ότι θα μεσολαβούσε για την έκδοση μεγάλων δανείων υπό την προϋπόθεση ότι έπρεπε είτε να συναφθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο ως εγγύηση σε εταιρεία είτε να αγοραστεί ακίνητο, το οποίο στην συνέχεια θα χρησιμοποιούνταν ως υποθήκη.

Πηγή : cretalive.gr

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.