Δεύτερος μνηστήρας για πιθανή εξαγορά της CNP Cyprus, που έχει στην Ελλάδα την CNP Ζωής

Αυξάνονται τα σενάρια για πιθανή πώληση από τον Γαλλικό Όμιλο  CNP Αssurances της θυγατρικής  του ασφαλιστικής εταιρίας στην Κύπρο  CNP Cyprus Insurance Holdings που έχει και στην Ελλάδα την CNP ΖΩΗΣ.

Σε δημοσίευμα της Καθημερινής της Κύπρου kathimerini.com.cy εκτός της Ελληνικής Τράπεζας, που φέρεται να είναι ενδιαφερόμενη για την εξαγορά, παρουσιάζεται και δεύτερος μνηστήρας η ERGO Insurance Group.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  η Ελληνική Τράπεζα απάντησε στην εφημερίδα ότι εξετάζει την επέκταση των εργασιών της στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ τόσο η CNP Αssurances ( η μητρική εταιρία) όσο και CNP Cyprus  απάντησαν “ουδέν σχόλιο”.

Στο δεύτερο σενάριο της πιθανής εξαγοράς από την Γερμανική ERGO Insurance Group, που έχει δραστηριότητα στην Ελλάδα με την ERGO Ασφαλιστική, θα μπορούσε να έχει ως στόχο και την CNP ΖΩΗΣ στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται κύρια στις ασφάλειες υγείας.

Πάντως και στα δύο σενάρια πιθανής πώλησης της  CNP Cyprus θα φέρει εταιρικές ανακατατάξεις και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σχετικό θέμα: Η Ελληνική Τράπεζα διερευνά επέκτασή της στοv ασφαλιστικό κλάδο.Φήμες για την CNP



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *