spot_img
spot_imgspot_img

Διαδικτυακά η 2η Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Η 2η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών θα λάβει χώρα Τετάρτη στις 6 μ.μ.. Πρόκειται για τη μόνη πανελλαδικού χαρακτήρα “συνάντηση” των Ασφαλιστών, που πλέον έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με ευθύνη των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης, Αθηνών και Πειραιά.

Σ’ αυτή συμμετέχουν όσοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές έχουν εκλεγεί στις διοικήσεις του Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Πέρυσι, είχε πραγματοποιηθεί  στην Αθήνα και φέτος την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το ΕΕΘ και η Επιτροπή Εργασιακών,  Νομικών, Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων του ΔΣ.

Λόγω της Πανδημίας, οι εργασίες θα μεταδοθούν διαδικτυακά.

Έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γ. Τσακίρης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παν. Σταμπουλίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κων. Μίχαλος, οι Πρόεδροι των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά κ.κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, Μιχ. Ζορπίδης και Γ. Βουτσινάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Αλ. Σαρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΕΑΔΕ Γ. Τοζακίδης, η Διευθύντρια Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης Ιωάννα Σεληνιωτάκη, η Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Αρβανιτίδης, ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, ο Χρ. Νούνης, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικών Ταμείων (ΕΛΕΤΕΑ), ο Διευθυντής του ΚΕΠΑΝΕΜ Σπ. Σκοτίδας και εκπρόσωποι του κλάδου.

Οι Θεματικές της Συνδιάσκεψης αφορούν τον αθέμιτο ανταγωνισμό στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης και την προστασία καταναλωτή (ομιλητής Αργ. Αργυριάδης, νομικός), τα φορολογικά θέματα του κλάδου (φοροελαφρύνσεις και φοροαπαλλαγές για τις Ασφάλειες), τα ασφαλιστικά ζητήματα του κλάδου, τα επαγγελματικά ταμεία, τα περιθώρια αξιοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ καθώς και ο τομέας της ιδιωτικής ασφάλισης στην εποχή του Covid, με ομιλητές τον καθηγητή του ΔΠΘ  Χ. Βλάδο και τον Ν. Ξυδά.

Φωτογραφία αρχείου από την πρώτη Συνδιάσκεψη που έγινε πέρυσι στην Αθήνα

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.