Δ.Ζορμπάς:Η εξυπηρέτηση,η γρήγορη και σωστή αποζημίωση είναι πάνω απ΄όλα

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: 25ο Συνέδριο και «ταξίδι ζωής» στο Τορόντο για τους συνεργάτες της

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική γιορτάζοντας φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας της, συνδύασε το 25ο της Συνέδριο Πωλήσεων με ένα «ταξίδι ζωής», επιβραβεύοντας έτσι τους διακεκριμένους συνεργάτες της που πέτυχαν τους στόχους στις διάφορες κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Από τις 10 έως τις 15 Απριλίου, 92  συνεργάτες και μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν στο Τορόντο, όπου και πραγματοποιήθηκε, στις 11 Απριλίου, το 25ο Συνέδριο της εταιρίας.

Την εταιρία εκπροσώπησαν, εκ μέρους της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θωμάς Ιωαννίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και εκπρόσωπος της UnipolSal κ. Marc Guy Victor Sordoni,  η Διευθύντρια Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κα. Νεκταρία Μπέσσα, η Διευθύντρια Νέων Τεχνολογιών κα. Τάνια Σταυρίδου και η Προϊσταμένη Εκπαίδευσης κα. Μαρίνα Σινίκη.

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Ιωαννίδης.

Στην ομιλία του με θέμα «Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Εξελίξεις και προοπτικές», ο κ. Δημήτρης  Ζορμπάς, αναφέρθηκε στα κύρια οικονομικά μεγέθη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία (2018) που πιστοποιούν την ευρωστία της εταιρίας:

  • 26.713.931 παραγωγή
  • 1.159.256 κέρδη προ φόρων  
  • 58.428.176 επενδύσεις
  • 27.124.560 ίδια κεφάλαια
  • 200% περιθώριο φερεγγυότητας

και συνόψισε ως εξής: «Στη Συνεταιριστική δεν δημιουργούμε νέα προϊόντα για χάρη της τεχνολογίας.  Δημιουργούμε εμπειρίες που οι πελάτες μας και οι Συνεργάτες μας θα αγαπήσουν πραγματικά», ενώ τόνισε επίσης ότι «η εξυπηρέτηση και η γρήγορη και σωστή αποζημίωση είναι πάνω απ΄όλα».

Ο κ. Δ. Ζορμπάς ολοκλήρωσε την ομιλία του με αναφορά στο όραμα της Συνεταιριστικής που είναι «η διασφάλιση της ανάπτυξης της εταιρίας και η δημιουργία στην αγορά μιας ξεχωριστής ασφαλιστικής της Κοινωνικής Οικονομίας, που προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον Πελάτη,  στον Συνεργάτη, στον Εργαζόμενο, στον Μέτοχο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πάντα χρήσιμη και δραστήρια στην Κοινωνία».

Από την πλευρά της η κα. Νεκταρία Μπέσσα, στη δική της ομιλία τοποθέτησε στο επίκεντρο τα «40 χρόνια Συνεταιριστική Ασφαλιστική», και αφού αναφέρθηκε και εκείνη στο εντυπωσιακό 200% ποσοστό φερεγγυότητας, παρέθεσε και κάποια ακόμη στοιχεία, ενδεικτικά της πολύ καλής πορείας της εταιρίας:

  • 14.000.000 ευρώ σε αποζημιώσεις πελατών
  • 100.000 ασφαλισμένα οχήματα
  • 850 συνεργάτες
  • 92 διοικητικά στελέχη και
  • 40 χρόνια λειτουργίας

στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που συντελούνται σε όλο το φάσμα της εμπορικής λειτουργίας της εταιρίας, ενώ εστίασε στην έννοια του «ψηφιακού γραφείου».  «Το ψηφιακό γραφείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Μπέσσα, «στην πλήρη του ανάπτυξη, είναι ένα εργαλείο που θα εξασφαλίσει ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών, ακρίβεια εκτίμησης αναλαμβανομένου κινδύνου, δυναμική τιμολόγηση, υποστήριξη διαδικασιών διαχείρισης πελατών και έκδοσης συμβολαίων με σειρά ψηφιακών εργαλείων, καθώς και πελατοκεντρικές παροχές». Και συνόψισε κλείνοντας την ομιλία της: «Για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση των αγορών που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς, χρειάζεται να επανασχεδιάσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο.  Η ισορροπημένη, αμφίδρομη συνύπαρξη του φυσικού και του ηλεκτρονικού «οικοσυστήματος», με άλλα λόγια η λογική «phygital» ή «digical», είναι μονόδρομος και μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει σε όλο τον κύκλο του επιχειρείν.  Σε αυτήν την προσπάθεια, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει τη στήριξη μεγάλων Ευρωπαϊκών Ομίλων, των οποίων είναι μέλος και των οποίων η τεχνογνωσία και οι δομές είναι στη διάθεσή της!»


Από δεξιά προς τα αριστερά: Κώστας Σολωμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας, Σπύρος Τζελέπης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας, Σπύρος Μανιάτης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Δυτικής Ελλάδας & Νήσων,Βούλα Διονυσοπούλου, Γραμματεία Εμπορικού Τμήματος, Μαρίνα Σινίκη, Προϊσταμένη Εκπαίδευσης,Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Δημήτρης Γκούτσης, Επιθεωρητής Πελοποννήσου

Στη δική της ομιλία, η κα. Τάνια Σταυρίδου ανέλυσε τα Πληροφοριακά Συστήματα και τις Νέες Τεχνολογίες, ενώ η κα. Μαρίνα Σινίκη το Μοντέλο Εκπαίδευσης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και με ομιλίες τους  η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, η κα Ευαγγελία Βαρουχάκη, Δικηγόρος και επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης, καθώς και ο κ. Νικόλαος Μυρτάκης, Πρόεδρος ΕΣΤΕ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις βραβεύσεις των Συνεργατών σε κάθε κατηγορία.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου, οι Συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους καταρράκτες του Νιαγάρα, ενώ το ταξίδι τους έκλεισε με ένα μεγάλο, αποχαιρετιστήριο πάρτυ την τελευταία βραδιά στο Τορόντο!



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *