spot_img
spot_imgspot_img

Δ.Μιχαηλίδου: Καμία ανανέωση ασφαλιστικής ικανότητας για μη μισθωτούς και αγρότες με οφειλές. “Νέα γενιά” εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου,  σύμφωνα με την ΕΡΤ,  ανέφερε ότι δεν θα επεκταθεί η ασφαλιστική ικανότητα πέραν του Φεβρουαρίου για όσους έχουν οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ωστόσο σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους ανέφερε οτι θα υπάρξει μέριμνα για τα προστατευόμενα μέληπαιδιά και για τα ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα τις οργανώσεις ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων αν δεν υπάρξει νέα ευνοϊκή ρύθμιση για οφειλές στον ΕΦΚΑ από μη μισθωτούς και δεν διευκολυνθούν με αντίστοιχη με την περσινή ρύθμιση για παράταση της ασφαλιστικής ικανότητας με πληρωμή των εισφορών για την υγεία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες θα είναι ανασφάλιστοι από την 1 Μαρτίου του 2024.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.