spot_img
spot_imgspot_img

Εριξε “πόρτα” το Facebook σε ασφαλιστική εταιρία για έλεγχο των ποστ νεαρών οδηγών

Την προσπάθεια ασφαλιστικής εταιρίας να τσεκάρει τα ποστ και τα Like των νεαρών οδηγών, προκειμένου να εξετάζει την οδική τους συμπεριφορά και να τιμολογεί ανάλογα, απέρριψε το Facebook.

9382181

Συγκεκριμένα, η σχετική εφαρμογή που θα έθετε σε λειτουργία η ασφαλιστική Αdmiral, μέσω του Facebook, και θα την χρησιμοποιούσαν οι χρήστες προκειμένου να πετύχουν καλύτερες τιμές στα ασφάλιστρα, μέσα από τον έλεγχο των ποστ και των Like αποκλείστηκε, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου.

Το Facebook θα επιτρέπει την πιστοποίηση των χρηστών, μέσω facebook, για την χρήση της εφαρμογής της ασφαλιστικής, αλλά θα την αποκλείει από την δυνατότητα να τσεκάρει και να ελέγχει την δραστηριότητά τους (ποστ, like).

H κίνηση αυτή του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου επιδοκιμάστηκε από τους χρήστες του, ενώ εκπρόσωπός του ανέφερε:
«Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων στο Facebook είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Έχουμε ξεκάθαρες γραμμές που αποτρέπουν την απόκτηση πληροφοριών από το Facebook για να χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων περί καταλληλότητας»

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.