spot_img
spot_imgspot_img

ΕΣΑΠΕ- Ρεκόρ συμμετοχών στο σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Με την συνδιοργάνωση των ΕΣΑΠΕ-ΕΙΑΣ-ΕΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, με εισηγητή τον κ. Γιάννη Μαυρίκη, επιβεβαιώνοντας το έντονο ενδιαφέρον του κλάδου για τις νέες τεχνολογίες.

Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρακτικές εφαρμογές της AI που μπορούν άμεσα να ενσωματώσουν στην εργασία τους. Μέσα από παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων, έμαθαν πώς να αξιοποιούν τα εργαλεία της Τεχνητής Νοημοσύνης για αύξηση της παραγωγικότητας, βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και ανάπτυξη πωλήσεων.

Η θετική ανταπόκριση και η υψηλή ικανοποίηση των συμμετεχόντων επιβεβαίωσαν την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση σε καινοτόμες τεχνολογίες. Γι’ αυτό, προγραμματίζονται νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα εστιάζουν σε σύγχρονες και χρήσιμες θεματικές για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.