Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” εταιρία για 6η συνεχόμενη χρονιά

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για έκτη χρονιά ως “True Leader” εταιρία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των 11 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή την διάκριση κάθε χρόνο.

Ο κ. Ν. Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Κ. Μπίτσιο, Αντιπρόεδρο ΣΕΒ.
Ο κ. Ν. Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Κ. Μπίτσιο, Αντιπρόεδρο ΣΕΒ.

Συνεχίζοντας ανελλιπώς να βραβεύεται από την καθιέρωση του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μια από τις 72 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των εταιριών για το οικονομικό έτος 2015, ικανοποιώντας για έκτη συνεχόμενη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και διακεκριμένη θέση της εταιρίας στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της εταιρίας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς για 6η συνεχή χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών και των μετόχων μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων. Η Διοίκηση της Εταιρίας θα συνεχίσει να ακολουθεί τους στρατηγικούς, οικονομικούς και λειτουργικούς της στόχους, οι οποίοι προσανατολίζονται στη συνέχιση της αναπτυξιακής και επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *