ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Υψηλά εχέγγυα για ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά

Υψηλά εχέγγυα για ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, αύξηση μεριδίου για το 2019, ενίσχυση  λειτουργιών, ψηφιακές καινοτομίες, νέες υπηρεσίες, επέκταση εργασιών σε εξειδικευμένους ασφαλιστικούς τομείς με ταυτόχρονη ενίσχυση της ήδη υψηλής φερεγγυότητάς της,  παρουσίασε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην καθιερωμένη κοπή πίτας των συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κος Νικόλαος Μακρόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες αλλά και το προσωπικό της Εταιρείας για τη διαχρονική τους υποστήριξη, έδωσε έμφαση στα αποτελέσματα της Εταιρείας και συγκεκριμένα στο ρυθμό αύξησης της παραγωγής το έτος 2019 κατά 5% που ουσιαστικά υποδηλώνει και την αύξηση μεριδίου της Εταιρείας καθώς η αγορά στους αντίστοιχους κλάδους έκλεισε με αύξηση 2%. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μακρόπουλος έδωσε το στίγμα του για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα  και για την Εταιρεία αυτόνομα, επισημαίνοντας σχετικά: «Στην πορεία της χώρας ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης θα είναι πρωταγωνιστής. Θα κληθούμε όλοι, ο καθένας από τη θέση του και το ρόλο του, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Συνέπεια, διαφάνεια, παρακολούθηση προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνολογία, νέες ασφαλίσεις, νέες διαδικασίες. Στη νέα αυτή εποχή, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχει λάβει θέση. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για μια ισχυρότερη συνέχεια. Διαθέτουμε υψηλή φερεγγυότητα, ισχυρή  τεχνογνωσία όχι μόνο στους μεγάλους κινδύνους αλλά και σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών. Έχουμε σταθερούς και άξιους συνεργάτες. Διαθέτουμε ηθικά και υλικά πλεονεκτήματα. Όλα αυτά θα τα μετουσιώσουμε σε ανάπτυξη. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Νέα προϊόντα, νέοι σχεδιασμοί, νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες, νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να τις κατακτήσουμε».

Στην κεντρική της ομιλία η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της Εταιρείας κα Θεοδώρα Σταθούρου παρουσίασε την πορεία της Εταιρείας τη χρονιά που πέρασε ενώ επικεντρώθηκε στα επόμενα βήματα και στους βασικούς άξονες της Εμπορικής Στρατηγικής για το 2020. Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Αυξήσαμε την παραγωγή μας σχεδόν σε όλους τους κλάδους ασφάλισης τη χρονιά που πέρασε ενώ παρότι το ενδιαφέρον μας για τον κλάδο αυτοκινήτου παραμένει αμείωτο περιορίσαμε το ποσοστό συμμετοχής στο χαρτοφυλάκιο μας στο 30%, βελτιώνοντας παράλληλα σημαντικά και την κερδοφορία της Εταιρείας. Ο κλάδος περιουσίας κατέχει το 45% του χαρτοφυλακίου μας παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξεως του 4% το 2019 ενώ αντίστοιχες αυξήσεις παρουσίασαν και οι λοιποί κλάδοι Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών και Γενικών και Προσωπικών Ατυχημάτων».

Στη συνέχεια η κα Σταθούρου αναφέρθηκε στη Στρατηγική του 2020 τονίζοντας ότι: «Η διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων της Εταιρείας καθώς και του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε υψηλά επίπεδα, η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων, ο σχεδιασμός νέων καινοτόμων προϊόντων ασφάλισης αλλά και η αναβάθμιση των εργαλείων δουλειάς προς το συνεργάτη είναι οι βασικές μας προτεραιότητες για το 2020». 

Το δικό του στίγμα έδωσε για την Εταιρεία και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς αναφερόμενος στη δική του ομιλία για την άριστη οικονομική κατάσταση της Εταιρείας, τις διακριτές επιδόσεις της αλλά και την υποδειγματική προσαρμογή της σε όλες τις νομοθετικές απαιτήσεις της αγοράς.  

Επίσης, η  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική πιστή στις υποσχέσεις της επιβεβαίωσε, με τις ανακοινώσεις που έγιναν στην κοπή της πίτας της για το 2020, τη στρατηγική της επιλογή να επενδύει στις ψηφιακές τεχνολογίες και να υλοποιεί εφαρμογές, που προσφέρουν λύσεις τόσο στους συνεργάτες όσο και στους πελάτες της.

Για το μέλλον, η εταιρεία,  έχοντας διασφαλίσει τη φερεγγυότητα που της αξίζει, διαθέτοντας αναγνωρίσιμη οικονομική δύναμη, και με κεκτημένη τη συνέπεια που έχει αποδείξει ότι τη διακρίνει, διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και το 2020 και τα επόμενα χρόνια με βασικό της όχημα και πλεονέκτημα τους συνεργάτες της, τους ασφαλισμένους της, που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και το ποιοτικό Διοικητικό της Προσωπικό



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *