spot_img
spot_imgspot_img

ΕΦΚΑ: Στο 61% η εισπραξημότητα από εισφορές μη μισθωτών το πρώτο τρίμηνο

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου, με τίτλο ” Στον ΕΦΚΑ ηχούν κανόνια” σχετικά με απώλεια εσόδων από μη μισθωτούς ασφαλισμένους, η Διοίκηση του Φορέα απαντά:

Οι απαιτητές εισφορές από μη μισθωτούς ασφαλισμένους, κατά το Α’ τρίμηνο 2017, ανέρχονται σε 750 εκατ. ευρώ. Εξ΄αυτών έχουν εισπραχθεί 463 εκατ, δηλαδή ποσοστό 61,7% το οποίο κινείται εντός του προϋπολογισμένου στόχου.

Ως εκ τούτου τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο του άρθρου είναι αστήριχτα και παραπλανητικά.

Πολλώ δε μάλλον αν ληφθεί υπόψη ότι οι εισφορές μη μισθωτών αντιστοιχούν σε ποσοστό 23% του συνόλου των εισφορών, οι δε εισπράξεις των εισφορών από μισθωτούς ασφαλισμένους, για το ίδιο χρονικό διάστημα, κινούνται με αύξηση 12%.

Συμπερασματικά η συνολική εισπραξιμότητα κινείται εντός των προϋπολογιζόμενων στόχων και κάθε άλλη ερμηνεία αποτελεί αυθαίρετη εκτίμηση του συντάκτη του δημοσιεύματος.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.