Η αποχώρηση Μ. Τάτση, τα μπόνους, οι ενοικιαζόμενοι και κατά πόσο οι Αμερικάνοι της CVC ήρθαν για να μείνουν στην Εθνική Ασφαλιστική !

Πριν καν συμπληρωθεί χρόνος από την έλευση του αμερικάνικου επενδυτικού Fund CVC στην Εθνική Ασφαλιστική σχεδόν έχει αλλάξει όλο το διοικητικό και επιτελικό στελεχιακό δυναμικό του άλλοτε κραταιού ¨”εθνικού” ασφαλιστή.

Οι αλλαγές στην κορυφή που λογικές ήταν να γίνουν από τον νέο μέτοχο,  όπως του προέδρου και του CEO, αμφότεροι προερχόμενοι εκτός της Ελληνικής αγοράς, συνοδεύτηκαν από μια σειρά άλλων αλλαγών προς τα κάτω με τελευταία αυτή της αποχώρησης του Μιχάλη Τάτση (κεντρική φωτογραφία αριστερά) από την θέση του διευθυντή πωλήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μία θέση που κατείχε χρόνια στην εταιρία  και κατα κοινή ομολογία της αγοράς και γνώση του αντικειμένου έχει αλλά και η παρουσία του εκεί ήταν καταλυτική τα προηγούμενα χρόνια στην ανάπτυξη του τομέα των πωλήσεων.

Η αποχώρηση ήταν αμοιβαία …και όπως εκτιμούν γνώστες της αγοράς προφανώς το στέλεχος αυτό δεν συμφωνούσε με μια σειρά παρεμβάσεων του νέου μετόχου και στο νέο μοντέλο που προφανώς θέλει να εφαρμόσει στην εταιρία.

Προ της αποχώρησης του κ Μιχάλη Τάτση είχαν δεί το φως της δημοσιότητας καταγγελίες των συνδικαλιστών του συλλόγου των εργαζόμενων για μοίρασμα μπόνους  από τους διοικούντες στους ίδιους και σε ημετέρους,

Παράλληλα νέες ανακοινώσεις  αποδίδουν στον νέο CEO της εταιρίας αρχικά “επικοινωνιακά παιχνίδια” με τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους στην εταιρία, που εντάξει τους βρήκε ο νέος μέτοχος, για επίλυση του ζητήματος και οργανική σύνδεση σταδιακά όλου του προσωπικού με την εταιρία.

Αλλά φαίνεται σύμφωνα με τους συνδικαλιστές …μάλλον αυτή η ίση μεταχείριση και ενσωμάτωση που επαγγέλλεται προς το παρόν μένει στο προηγούμενο καθεστώς καθώς ένα αίτημα να  δοθεί το πριμ κερδοφορίας όπως στο οργανικό προσωπικό δεν έγινε δεκτό. 

Με όλα αυτά, αν δούμε και πως κατέληξε η Εθνική Ασφαλιστική στο αμερικανικό επενδυτικό fund  της CVC Capital και με ποιο τίμημα, είναι πολλοί  που αναρωτιούνται αν όντως ήρθαν  για να μείνουν στην εταιρία…με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία της σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο συγκεντρωτική και ανταγωνιστική.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *