Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επενδύει στο μέλλον των νέων μέσω του «Europa Insurance Co. Scholarships»

Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνει την ευκαιρία σε πέντε άριστους φοιτητές να σπουδάσουν στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Deree College αναλαμβάνοντας τα δίδακτρά τους για τρία χρόνια.

Στην  όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος στην  Αγία Παρασκευή την Τρίτη 3 Απριλίου 2024 ο κ. Νίκος Μακρόπουλος σε μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους τρεις από τους πέντε σπουδαστές που υποστηρίζει οικονομικά ως δωρητής των υποτροφιών «John S. Bailey» μέσω του προγράμματος «Europa Insurance Co. Scholarships».

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ήταν μια συνάντηση γεμάτη συγκίνηση, μνήμες και όνειρα για το μέλλον. Οι φοιτητές, με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό, ευχαρίστησαν τον κ. Ν. Μακρόπουλο για την ευκαιρία που τους έδωσε να σπουδάσουν και μοιράστηκαν μαζί του τις εμπειρίες τους από το Deree, τις δυσκολίες και τις χαρές της κολεγιακής ζωής, αλλά και τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον. Η συζήτηση δημιούργησε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και πίστης στις δυνατότητες των νέων, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους.

Ο Πρόεδρος και CEO της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η σημερινή μου συνάντηση με τους σπουδαστές με γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Τους εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και είμαι βέβαιος ότι θα αριστεύσουν στον τομέα τους, διαμορφώνοντας ένα λαμπρό μέλλον.»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κ. Ν. Μακρόπουλο και την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την υποστήριξη στο πρόγραμμα των υποτροφιών των σπουδαστών εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *