Η Aon αναστέλλει την λειτουργία των επιχειρήσεών της στη Ρωσία

Η Aon Plc με έδρα dτην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέστειλε τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, καθώς ο νούμερο δύο ασφαλιστικός μεσίτης στον κόσμο παραμένει σε επιφυλακή εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου.

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Aon, Γκρεγκ Κέις, υποστήριξε: «Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία συνεχίζει να προκαλεί την παράλογη απώλεια ζωών σε αθώους πολίτες και την σκόπιμη καταστροφή σχολείων, περιουσίας πολιτών και υποδομών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

«Γι’ αυτό λάβαμε την απόφαση να αναστείλουμε την επιχειρησιακή δραστηριότητα στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της άδειας μετ’ αποδοχών των συναδέλφων μας στη Ρωσία».

Οι ρωσικές εγκαταστάσεις της Aon βρίσκονται στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Στην Ουκρανία, η εταιρεία έχει γραφεία στο Κίεβο, το Λβιβ και την Οδησσό. Δεν είναι σαφές εάν οι ουκρανικοί ιστότοποι λειτουργούν αυτήν τη στιγμή.

«Αυτή τη στιγμή, η κύρια εστίασή μας είναι στην ασφάλεια και την ευημερία των συναδέλφων μας στην Ουκρανία και των οικογενειών των συναδέλφων μας, καθώς και εκείνων στη Ρωσία που ενδέχεται να επηρεαστούν αρνητικά», δήλωσε ο Κέις. «Και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση για να καθορίσουμε εάν θα λάβουμε περαιτέρω μέτρα».

Πηγή: insurancebusinessmag.com



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *