spot_img
spot_imgspot_img

Η Aon διορίζει τον Δρ. Fabian Bohnert Διευθύνοντα Σύμβουλο Life Solutions για την περιοχή EMEA

Η Aon , κορυφαία παγκόσμια εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε τον διορισμό του Δρ. Fabian Bohnert στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου EMEA του ομίλου Life Solutions, Strategy and Technology, με άμεση ισχύ.

Από τη νέα του θέση, ο Δρ. Bohnert θα έχει την ευθύνη για τις δραστηριότητες Life Solutions της Aon στη Γερμανία και την περιοχή DACH (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία), συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας PathWise. Παράλληλα, θα εποπτεύει τη συμβουλευτική, την κεφαλαιακή και την τεχνολογική στρατηγική της εταιρείας, με στόχο να υποστηρίζει τους πελάτες στην αντιμετώπιση σύνθετων επιχειρηματικών προκλήσεων, στην ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους και στην επίτευξη βιώσιμης και κερδοφόρας ανάπτυξης.

Με έδρα τη Στουτγάρδη και αναφερόμενος στον Ka Hei Choi, CEO Ηνωμένου Βασιλείου και EMEA για τον κλάδο Life Risk Modelling, Strategy and Technology της Aon, ο Δρ. Bohnert θα αναλάβει επιπλέον τη θέση του επικεφαλής του PathWise AI για το Ηνωμένο Βασίλειο και την περιοχή EMEA. Στο πλαίσιο αυτό, θα ηγηθεί της ανάπτυξης συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη, απευθυνόμενων σε πελάτες του κλάδου ζωής και συντάξεων σε ολόκληρη την περιοχή.

Ο Van Beach, Global Head of Life Solutions της Aon, δήλωσε: «Ο διορισμός του Fabian υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να βοηθούμε τους πελάτες μας να αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής στη Γερμανία και την περιοχή DACH. Η ισχυρή πελατοκεντρική του προσέγγιση, η επαγγελματική του πορεία και η εμπειρία του στην τεχνητή νοημοσύνη θα ενισχύσουν περαιτέρω την ικανότητά μας να διευρύνουμε τις λύσεις που προσφέρουμε και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας».

Ο Δρ. Bohnert εντάσσεται στην Aon προερχόμενος από την KPMG, όπου κατείχε τη θέση του διευθυντή στον τομέα των αναλογιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες στη Γερμανία και την ευρύτερη περιοχή DACH.

Προηγουμένως, είχε εργαστεί στην EY, όπου επίσης κατείχε διευθυντική θέση. Συνολικά, διαθέτει 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στη Γερμανία και την περιοχή DACH.

Ο Δρ. Bohnert δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα Life Solutions της Aon σε μια περίοδο κατά την οποία οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και συντάξεων βρίσκονται αντιμέτωπες με σημαντικές στρατηγικές και τεχνολογικές αλλαγές. Ως ομάδα που λειτουργεί με πνεύμα συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στη Γερμανία και την περιοχή DACH, μετατρέποντας την αναλογιστική τεχνογνωσία, την προηγμένη τεχνολογία και τις λύσεις που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη σε απτά αποτελέσματα, ενισχύοντας την απόδοση, την ανθεκτικότητα και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη»

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.