Η Howden Ελλάδας συνεχίζει να ενισχύει το δυναμικό της με έμπειρους επαγγελματίες

Η Howden Ελλάδας, ενισχύει για άλλη μία φορά την ομάδα της με αναγνωρισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της σημειώνοντας και τα παρακάτω:

Ο Σταύρος Χατζηδήμας, αναλαμβάνει καθήκοντα Business Efficiency Manager, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Ο Σταύρος υπήρξε στην ομάδα της Matrix πριν από 13 χρόνια, μέσω της εξαγοράς της Heads Ltd Insurance & Reinsurance Brokers στην οποία ήταν ιδρυτής και Managing Director. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας στην Matrix ανέλαβε διαφορετικούς ρόλους όπως  Head of Middle East & North Africa Division, Global Manager Facultative Non-FI και τελευταίο το ρόλο του Group Business Development Manager.  

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επόμενη προσθήκη στο δυναμικό της εταιρίας, είναι η Κατερίνα Δασίλα, που αναλαμβάνει το ρόλο Broker στις Ομαδικές Ασφαλίσεις, με στόχο την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας στη Βόρεια Ελλάδα. Η Κατερίνα διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά, όπου εργάστηκε ως Account Handler Corporate Πελατών σε εταιρίες όπως Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α., Executive Insurance Brokers, Aon και τα τελευταία 6 χρόνια, στην εταιρία Παπαδάκης Μεσίτες Ασφαλειών. 

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Καραμαλής ενισχύει την ομάδα του Risk Engineering, της οποίας ηγείται ο Νικόλας Δευτεραίος, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του  Assistant Risk Engineer, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προ-ασφαλιστικών επιθεωρήσεων κτιρίων και Claims Adjustments. Ο Απόστολος έχει 4 χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Πολιτικός Μηχανικός σε έργα, έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες μελέτες για μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων και ενεργειακά συστήματα. 

Η Howden, είναι ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *