Θ. Κοκκάλας :Ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, η ERGO

Στην αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ προχώρησε η ERGO, υποστηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός και τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου.

O CEO των εταιριών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας,

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας με συμμετοχές που φέτος υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 20.000, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Η ERGO ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύοντας το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και ασφαλισμένους των εταιριών του Ομίλου και φιλοδοξεί φέτος να είναι η μεγαλύτερη ομάδα δρομέων.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο κτίριο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ο CEO των εταιριών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, καλωσόρισε τους διοργανωτές “στο νέο μας σπίτι”, όπως είπε, που θα γίνει σύντομα η έδρα του Ομίλου. Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, του υπουργείου Τουρισμού και των υπόλοιπων φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ο κ. Κοκκάλας σημείωσε ότι “η χορηγία αυτή είναι τιμή για την ERGO, η οποία στηρίζει τον Ημιμαραθώνιο με όλη της την ψυχή και θα βοηθήσει αυτός ο θεσμός να γίνεται ολοένα και καλύτερος”.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, επεσήμανε ότι “η αναβάθμιση της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ είναι μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Μια επιλογή που αντανακλά τις αξίες, τις προτεραιότητες και τους στόχους μας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”. “Αγαπάμε τον αθλητισμό, το δρομικό κίνημα και ότι γεμίζει υπερηφάνεια αυτή τη χώρα”, υπογράμμισε και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ για την εποικοδομητική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ο κ. Κοκκάλας αναφερόμενος στη δραστηριότητα του Ομίλου σημείωσε ότι “η ERGO δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 25 χρόνια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου 7 Φεβρουαρίου 2017 υπηρεσίες σε περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους.

Από το 2016, μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είμαστε πλέον ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιριών το 2015. Η αύξηση των μεγεθών μας σημαίνει για τον Όμιλο ERGO μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας, στους εργαζομένους μας, στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε και βεβαίως στην ελληνική κοινωνία”.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *