spot_img
spot_imgspot_img

Ισχυρά αποτελέσματα για το πρώτο 6μηνο του 2023 ανακοίνωσε ο όμιλος ΝΝ

Σύμφωνα με τον Ολλανδικό ασφαλιστικό όμιλο NN Group το πρώτο εξάμηνο του 2023, το λειτουργικό αποτέλεσμα αυξήθηκε κατά 24,5% σε 1,40 δισ. ευρώ από 1,12 δισ. ευρώ σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2022, αντανακλώντας τα βελτιωμένα αποτελέσματα στους περισσότερους τομείς. 

Το καθαρό αποτέλεσμα το πρώτο εξάμηνο του 2023 ήταν 0,6 δισ. ευρώ.

Ο δείκτης Solvency II του Ομίλου NN αυξήθηκε σε 201% από 197% στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι :“Η εμπορική δυναμική στην Insurance Europe συνεχίστηκε, με γνώμονα τις υψηλότερες πωλήσεις και τα οφέλη από τις εξαγορασθείσες επιχειρήσεις της MetLife”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του NN Group 

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.