Νέες παροχές από την κάρτα «Silver» του ΣΕΜΑ

Νέα προνόμια και νέα προγράμματα προστίθενται στην κάρτα μελών του ΣΕΜΑ «Silver», με την προοπτική έως τέλος του έτους να έχει διανεμηθεί και στους εργαζόμενους των εταιρειών που ανήκουν στην οικογένεια του Συνδέσμου.

Ήδη στη κάρτα «Silver», πέραν των παροχών που προβλέπει για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία και το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων Affidea, προστέθηκε και ένα ειδικό πρόγραμμα του δικτύου της Βιοϊατρικής, μετά από σχετική πρωτοβουλία την οποία ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΜΑ, κ. Αλίκη Βιτάλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η κάρτα μελών θα προβλέπει επίσης παροχές και από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis, ενώ ο Σύνδεσμος θα επιδιώξει να άλλες ανάλογου τύπου συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, αναφερόμενος σχετικά δήλωσε ότι «στόχος της κάρτας «Silver», πέραν της παροχής ειδικών προνομιών και παροχών στα μέλη του ΣΕΜΑ και σύντομα και στους εργαζόμενους αυτών, στοχεύει στο να φέρει πιο κοντά στην επιχειρηματική κοινότητα τους Μεσίτες Ασφαλίσεων, ώστε ως κλάδος να διεισδύσει βαθύτερα στην αγορά κι οι επιχειρηματίες να έχουν μια ακόμη ευκαιρία να γνωρίσουν το ρόλο του στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *