Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων από τη Eurolife ERB

Η Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας το έργο, την προσπάθεια και τις επιδόσεις του δικτύου συνεργατών της, ανακοινώνει τη διοργάνωση του φετινού Διαγωνισμού Πωλήσεων με έπαθλο έντεκα αυτοκίνητα Eurolife.

Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Α. Ασφαλίσεων Ζωής

Β. Γενικών Ασφαλίσεων

Γ. Ασφαλίσεων Ζωής για συνεργάτες εκτός Αθηνών

Οι τρεις πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία θα κρατήσουν τα κλειδιά μιας Mercedes A-Class, ενώ θα δοθούν ακόμα δύο αυτοκίνητα BMW Σειράς 1 στους δεύτερους επιτυχόντες και έξι Toyota Aygo στους υπόλοιπους συνεργάτες που θα καταφέρουν να διακριθούν.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από τις 2 Ιανουαρίου 2019 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Με το συγκεκριμένο πρωτοποριακό Διαγωνισμό Πωλήσεων, μια πρωτοβουλία που έχει κερδίσει την αποδοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών της Eurolife ERB, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της προς το δίκτυό της. Η αναγνώριση των επιδόσεων με ένα έπαθλο που πέραν της επιβράβευσης, διευκολύνει την καθημερινή επιτέλεση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων είναι μόνο μία από τις δραστηριότητες που υλοποιεί η Eurolife ERB με αποδέκτες τους συνεργάτες της. Είναι δέσμευση της εταιρείας, και το 2019, να συνεχίσει να υποστηρίζει το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών της με πρωτοβουλίες και ενέργειες που θα ενισχύουν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το έργο τους.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *