Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Groupama Φοίνιξ

Το «Groupama PEARL Αύγουστος 2014», το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Groupama, είναι ένα ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα συνδεδεμένο με το δείκτη Euro Stoxx 50® (δείκτης αναφοράς, ο οποίος περιλαμβάνει 50 μετοχές των μεγαλύτερων εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης της ευρωζώνης, από διαφόρους κλάδους), μέσω ομολόγου της BNP Paribas που προσφέρει τις σχετικές εγγυήσεις.

Ο μηχανισμός του ομολόγου είναι απλός και απόλυτα διάφανος. Στη λήξη της δεκαετούς διάρκειας του ομολόγου, αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη Euro Stoxx 50® είναι θετική σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται ελάχιστη απόδοση 30% και μέγιστη 80%. Αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη είναι αρνητική σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται το αρχικό κεφάλαιο και μία ελάχιστη εγγυημένη απόδοση.
326326

Ακολουθήστε μας στο Google News

«Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια των πολύ πετυχημένων προγραμμάτων ΖΕΝ & OBSIDIENNE που διαθέτουμε από το 2011, όπως εξηγεί ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής. «Αν και λίγο διαφορετική, η νέα έκδοση αυτή – «Groupama PEARL Αύγουστος 2014» – ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία: προσφέρει εγγύηση κεφαλαίου, ανεξάρτητα από την εξέλιξη των αγορών μετοχών, δυνατότητα υψηλής απόδοσης έως 80% επί του επενδυόμενου ποσού, στη λήξη της 10ετούς διάρκειας του ομολόγου και πρόσβαση στα επενδεδυμένα χρήματα από το 1ο κιόλας τρίμηνο. Με άλλα λόγια, προσφέρει στον πελάτη τη βεβαιότητα, όποια και αν είναι η εξέλιξη των αγορών, ότι θα ανακτήσει κατ’ ελάχιστον το κεφάλαιό του στο ακέραιο στη λήξη, αλλά και με μεγάλες πιθανότητες καλύτερης απόδοσης. Για το λόγο αυτό έχουμε χαρακτηρίσει το Groupama PEARL – Αύγουστος 2014 ως προϊόν με… πολύτιμες ιδιότητες».

Λήξη περιόδου εγγραφών στις 31 Ιουλίου 2014.
Αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και οι τρόποι συμμετοχής στο πρόγραμμα Groupama PEARL, είναι διαθέσιμοι από την τηλεφωνική γραμμή 800 11 93 800 ή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *