- Δεν ξέρουμε αν είναι “φάουλ” του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη το “delete” σε πρόστιμο που είχε επιβάλει το υπουργείο του σε ασφαλιστική εταιρία, αλλά ο τρόπος που ήρθε στην δημοσιότητα και αναπαράγεται αφήνει ερωτηματικά.
- Η υπόθεση της καταγγελίας του καταναλωτή έγινε τον Μάρτιο το 2018! Ποια κυβέρνηση είχαμε τότε; θυμάστε στην Αυγή ! Η καταγγελία έμεινε στα συρτάρια μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Πάνω από ένα χρόνο! Τότε η καταγγελία άρχισε να εξετάζεται ! Δηλαδή όταν την κυβερνητική ευθύνη πήρε η νέα κυβέρνηση. Άρα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να ξορκίζεται τους “κακούς” της Ν.Δ δείτε τι κάνατε πρώτα εσείς …και πόσο “αδιαφορούσε” η υπηρεσία επί κυβερνήσεως σας για τους καταναλωτές!
- Ας πάμε και λίγο στο εσωτερικό της αγοράς. Κάποιοι με αφορμή αυτό το γεγονός ξαφνικά “κλαίνε” και “ωρύονται” για τους “κακούς”που χαλάνε την αξιοπιστία της!
- Λες και δεν έχουν υπάρξει άλλες καταγγελίες για διάφορες ασφαλιστικές και δεν έχουν πέσει πρόστιμα κλπ και μάλιστα ένα από αυτά ήταν επίσης με υπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη!
- Δεν είδαμε σε αυτές τις περιπτώσεις και σε άλλα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για καταγγελίες από καταναλωτές αντίστοιχο ενδιαφέρον…για την αγορά και την αξιοπιστία της !
- Προφανώς εδώ ισχύει ότι “ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”…ή μερικές φορές όταν δεν επιτυγχάνεται τα εξοργίζει!
- Και για να το κλείνουμε το θέμα, δείτε τι είχε γράψει η στήλη για το πρόστιμο αυτό αλλά και για άλλο που επιβλήθηκε από τον κ. Γεωργιάδη και τι πρέπει να γίνει με την διαφάνεια στην αγορά.[Οι “καμπάνες” του Αδωνι σε ασφαλιστικές εταιρίες…και η προστασία των καταναλωτών]








