Ο ασφαλιστής και συνδικαλιστής του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, της Ενωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής ( ΣΠΑΤΕ), Νίκος Ζόμπολας, τέθηκε επικεφαλής συνδυασμού για την θέση του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής στις προσεχείς εκλογές
Οπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωση, με κάθε επισημότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση για την Αγία Παρασκευή» Νίκος Ζόμπολας ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η σχετική του εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, τo βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουνίου, στο cafe 12, στην οδό Αγίου Ιωάννου.
Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο επικεφαλής της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς.
Με πληροφορίες από amarysia.gr








