spot_img
spot_imgspot_img

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Προσφορά προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή, από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει εξέταση σακχάρου αίματος και εξέταση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης ΗΒ (ΗΒΑ1-C) στην ειδική, μειωμένη τιμή των 10 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862346-7
Ιατρικό Ψυχικού: τηλ. 210 6974032-3
Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892120
Ιατρικό Περιστερίου: τηλ. 2105799029
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 400461

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.