spot_img
spot_imgspot_img

Περισσότερα δεδομένα απαιτούν οι ασφαλιστές από τα αυτόματα αυτοκίνητα για τα τροχαία ατυχήματα

Καθώς η τεχνολογία των αυτόματων αυτοκινήτων προχωρεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα οι πληροφορίες σχετικά με την οδική τους συμπροφορά για τα ατυχήματα που προκαλούν στους δρόμους δεν είναι επαρκείς.

97849220
Τώρα, η ασφαλιστική βιομηχανία ζητά από τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρέχουν περισσότερα στοιχεία που να δείχνουν ποιος έφταιγε σε ατυχήματα με αυτοκίνητα χωρίς οδηγό .
Η Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών θέλει τα αυτοκίνητα να συλλέγουν ένα σύνολο βασικών στοιχείων που θα μπορούσαν να διατεθούν μετά από ένα ατύχημα. Τα δεδομένα αυτά πρέπει να καλύπτουν μια περίοδο 30 δευτερόλεπτα πριν και 15 δευτερόλεπτα μετά από κάθε συμβάν.
Ετσι ώστε να περιλαμβάνουν την ακριβή θέση του οχήματος, αν ήταν στην αυτόνομη λειτουργία ή υπό τον έλεγχο του οδηγού, και αν ο οδηγός ήταν στη θέση του οδηγού και είχε σε χρήση την ζώνη ασφαλείας.
Μάλιστα οι Βρετανοί ασφαλιστές ζητούν, από το τμήμα του ΟΗΕ αρμόδιο για τους διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια των οχημάτων, να φέρει νέους κανόνες σχετικά με τη συλλογή των παραπάνω δεδομένων από το 2019 και μετά.
Πηγή : bbc.com

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.