spot_img
spot_imgspot_img

Πρόστιμα άνω των 13.000 ευρώ θα πληρώσει Λαρισαίος οδηγός, με όχημα δηλωμένο σε ακινησία

Είχε δηλώσει ακινησία στο ΙΧ όχημά του ( καταθέσει πινακίδες) ωστόσο φαίνεται το κινούσε και όταν έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο προσπάθησε να ξεφύγει και μετά από καταδίωξη τα συνολικά πρόστιμα που θα πληρώσει είναι άνω των 13.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα τα 10.000 ευρώ αφορούν σε παράνομη κίνηση οχήματος με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας.Τα υπόλοιπα πρόστιμα αφορούν σε διπλά Τέλη Κυκλοφορίας (600 ευρώ), 2 κόκκινα φανάρια (1.400 ευρώ), αντίθεση κίνηση σε μονόδρομο (200 ευρώ), ανασφάλιστο όχημα (πρόστιμο για ιδιοκτήτη ΙΧ και οδηγό 1.000 ευρώ) και έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας (75 ευρώ). Συνολικά τα πρόστιμα που επέβαλλε η Τροχαία ανέρχονται σε 2.675 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 10.600 ευρώ θα επιβληθούν από την Εφορία και θα χρεωθούν στο Taxisnet μέσω της ΑΑΔΕ! Συνολικά λοιπόν η κίνηση του οχήματος με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας θα κοστίσει στον οδηγό και τον ιδιοκτήτη του 13.275 ευρώ!

Πηγή: Newsauto.gr

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.