Σε ΕΣΑΠΕ μετονομάστηκε ο ΠΣΣΑΣ. Καταστατικές αλλαγές και καινοτομίες στη δράση του

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων  (ΠΣΣΑΣ) ανακοίνωσε χθες,  σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση, ότι  μετονομάζεται σε ΕΣΑΠΕ (Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος). 

Ο πρόεδρός της ΕΣΑΠΕ  κ. Γιάννης Τοζακίδης επεσήμανε ότι  μέσα από σειρά αλλαγών  εισέρχεται δυναμικά στην εποχή όπου η ιδιωτική ασφάλιση και οι συντελεστές της θα έχουν ισχυρή παρουσία και αναφέρθηκε στους στόχους,  τις προοπτικές και τις δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καθώς και ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γ.γ και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ και το ελάχιστο για τρείς μήνες θα αναδεικνύει στα social media την σημασία που έχει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για τους πολίτες που επιλέγουν ιδιωτική ασφάλιση ενώ επίσης, τοποθετήθηκε και σε θέματα που σχετίζονται με την GAMA Global Hellas και ανέδειξε και την αξία της εκπαίδευσης των επαγγελματιών.

Για τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό, τις νέες διατάξεις και διεκδικήσεις της ΕΣΑΠΕ παρείχαν από τη πλευρά τους ο κ. Στέλιος Κόκιος, Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠΕ και ο κ. Μανώλης Πετρόχειλος, γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠΕ.

Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη συνεργασίας ΕΣΑΠΕ – ΕΙΑΣ, προσδιόρισε και ο κ. Νίκος Σοφρωνάς  γενικός διευθυντής του ΕΙΑΣ.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΣΑΠΕ συμμετείχαν οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές κ. Γιάννης Πολλάλης και κ. Αντώνης Ζαϊρης.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *