spot_img
spot_imgspot_img

Στα ύψη οι δηλωμένες ζημιές από ανασφάλιστα αυτοκίνητα πρώτο 9μηνο του 2022

Τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα “ζουν και βασιλεύουν” στην Ελλάδα όπως δείχνουν τα στοιχεία από το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Αυτοκινήτου για τις δηλωμένες ζημιές από ανασφάλιστα στο πρώτο 9μηνο του 2022 συγκριτικά με αντίστοιχο διάστημα του 2021.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Επικουρικό Κεφάλαιο το πρώτο 9μηνο του 2022 δηλώθηκαν 1.082 ζημιές με ανασφάλιστο όχημα όταν το 2021 στο αντίστοιχο διάστημα είχαν δηλωθεί 916 ζημιές.

Αυτό δείχνει μια αύξηση 18% στις δηλωμένες ζημιές ( σχετικός πίνακας ) για το παραπάνω διάστημα μέσα στο 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2021.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.