spot_img
spot_imgspot_img

Στους 45.000 οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ που δεν έχουν απογραφεί

O υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στην απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέχρι σήμερα από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν έχουν απογραφεί περίπου οι 45.000!
Δικαιολογίες πλέον δεν χωρούν καθώς δόθηκε επαρκέστατος χρόνος δύο ολόκληρων μηνών για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ!
Το νοικοκύρεμα που έχουμε ξεκινήσει, προϋποθέτει συνέπεια από όλους μας.
Η τελευταία ημέρα προθεσμίας θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή 4-1-2013 και δεν θα δοθεί άλλη παράταση.
Σε όσους συνταξιούχους δεν προσέλθουν να απογραφούν είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αναστολή της καταβολής της σύνταξης για τον Φεβρουάριο».

Στο μεταξύ, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοινώνει στους συνταξιούχους του Οργανισμού, ότι επειδή συνέπεσαν οι τελευταίες ημέρες απογραφής, με τις ημέρες των εορτών, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος συναλλαγών στα Πιστωτικά Ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ, για υποχρεώσεις των πολιτών που έληγαν στις 31/12/2012, παρατείνεται η ημερομηνία απογραφής έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013.
Η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Πιστωτικά Ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ όπου τηρείται ο λογαριασμός των συνταξιούχων, ή για τις ειδικές περιπτώσεις που υπάγονται στις εξαιρέσεις από την ως άνω διαδικασία στα κατά τόπους τμήματα του ΟΑΕΕ.
Στην ιστοσελίδα και στα γραφεία του Οργανισμού παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα για την απογραφή δικαιολογητικά.
Τονίζεται ότι η 4η Ιανουαρίου 2013 είναι καταληκτική ημερομηνία απογραφής και δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ σε όσους δεν απογραφούν ο Οργανισμός θα προχωρήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.