spot_img
spot_imgspot_img

“Στρατολογούνται” δίκτυα για να επεκταθούν και μέσω ασφαλιστικών e-shop

Ανεβαίνει συνεχώς ο ανταγωνισμός στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων, κυρίως στην ασφάλιση αυτοκινήτου, και στρατολογούνται δίκτυα διαμεσολαβούντων για να επεκταθούν παράλληλα στη direct και online πώληση.
Ήδη στην αγορά υπάρχουν αυτή την στιγμή δυο μεσιτικές ασφαλιστικές που προσφέρουν εφαρμογές και εργαλεία για την ανάπτυξη ασφαλιστικών e-shop από ανεξάρτητους διαμεσολαβούντες . Ενώ στη πορεία αναμένεται να προστεθούν και άλλες.
Κι αυτό γιατί αναμένεται επέκταση των πρακτορειακών σχημάτων που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη μορφή πώλησης, όπως επίσης και των εταιρικών παικτών. Ετσι, όπως εκτιμούν άνθρωποι της αγοράς οι συνθήκες ανταγωνισμού ευνοούν την αναζήτηση από τους διαμεσολαβούντες παράλληλων καναλιών, όπως τα ασφαλιστικά e-shop.
Τα προσφερόμενα προγράμματα και εργαλεία τους επιτρέπουν αποκτήσουν τα δικά τους e-shop, προωθώντας έτσι τις πωλήσεις τους και προς το καταναλωτικό κοινό που επιλέγει να αγοράζει διαδικτυακά.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.