Συνάντηση του ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ με τον υφυπουργό κ. Νότη Μηταράκη

Με αφορμή τις διάφορες δηλώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα για την ολοσχερή κατάργηση του θεσμού του εφάπαξ από 01/01/2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ συναντήθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 με τον αρμόδιο υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότη Μηταράκη.  

Κατά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ εξέθεσε στον υφυπουργό το έργο που επιτελείται στο Ταμείο, την πρόοδο που έχει συντελεστεί κατά τα τελευταία 5 χρόνια λειτουργίας του ως ΝΠΙΔ στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτοδιαχείρισης, αφού το Ταμείο δεν είναι ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία αλλά συνιστά μη κερδοσκοπικό οργανισμό παροχής ζωτικών κοινωνικών υπηρεσιών στα μέλη του.  Επίσης, τον ενημέρωσε για τις ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης παροχές, τις οποίες απολαμβάνουν κατά κανόνα τα ασφαλισμένα μέλη του αλλά και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, καθώς, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, λειτουργεί για το συμφέρον των μελών του και μόνο!  

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σταθερά ανοδική πορεία του Ταμείου και δεσμεύτηκε να μην προχωρήσει σε καμία παρέμβαση σε ό,τι αφορά το ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ αλλά κυρίως οι 25.000 ενεργοί ασφαλισμένοι του κλάδου του Φαρμάκου περιμένουν την ολοκλήρωση του διαλόγου στο πλαίσιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, προκειμένου να έχουν την πλήρη εικόνα για το μέλλον του ασφαλιστικού τοπίου που προωθεί το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *