Σύσσωμη η ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην εκδήλωση για τα 40χρόνια της ΠΟΑΔ

Ασφαλιστές και εκπρόσωποι φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης παραβρέθηκαν χθες στο ΙΣΝ στην εκδήλωση της ΠΟΑΔ για τα 40χρόνια από την ίδρυση της ομοσπονδίας που εκπροσωπεί πανελλαδικά ενώσεις ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Παρών στην εκδήλωση και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) με τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Γαβαλάκη , υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εκδήλωση, καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ  Γ. Καββαθάς της οποίας η ΠΟΑΔ θα γίνει σύντομα μέλος, μετά από απόφαση της διοίκησης όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ηλίας Τσολάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στην εκδήλωση προβλήθηκε μήνυμα της Γενικής Διευθύντριας της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, Ελίνας Παπασπυροπούλου, που υπογράμμισε την κοινή συστράτευση εταιριών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την ανάπτυξη του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης.

Από πλευράς της πολιτείας στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Σχετικό θέμα: Εξαίρεση από την χρήση POS για όσους ασφαλιστές δεν εισπράττουν ασφάλιστρα διαβεβαίωσε ο Χάρης Θεοχάρης

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Ηλ. Τσολάκης στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ΠΟΑΔ λέγοντας ότι ξεκίνησε από μια ιδέα και έφθασε έως σήμερα με την δυναμική που έχει αναπτύξει. Τόνισε την συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο  Αθηνών, επισήμανε την σημασία της εμπειρίας και την γνώσης στην πρόοδο και εξήρε τον ρόλο του ΕΕΑ και του προέδρου του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου στην εξέλιξη του κλάδου.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό του επισήμανε ότι η εξέλιξη της ασφάλισης και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης απαιτεί προσαρμογή στον εκσυγχρονισμό. Καθημερινά ανέφερε οτι πρέπει να αφιερώνεται χρόνος για ενημέρωση και τόνισε πώς το ΕΕΑ θα στηρίξει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που έως σήμερα καταβάλει για την εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.Όπως η οικονομική ενίσχυση για τα Σωματεία και τις δράσεις τους μπορεί να ξεπεράσει εφόσον χρειάζεται και τα ήδη ανακοινωθέντα 100 χιλιάδες ευρώ. Τόνισε πώς η εκπαίδευση και σε συνεργασία με την ΠΟΑΔ θα συνεχιστεί χωρίς όρια

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απήθυνε χαιρετισμό ο Κυριάκος Ανδρέου πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ που είναι η οργάνωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Κύπρου.

Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Δωδεκανήσου ΙΣΧΥΣ κ. Βάσια Μουτάφη.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *