Ταξιδιωτική ασφάλιση ενσωματώνει στην πλατφόρμα της η Airbnb

Η πανδημία Covid-19 αλλάζει πολλά στον τομέα της ταξιδιωτικής ασφάλισης και η δημοφιλής πλατφόρμα ενοικιάσεων διακοπών Airbnb ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έχει στην πλατφόρμα της παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης σε συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία, την οποία ωστόσο δεν ανέφερε. 

Το νέο προσαρμοσμένο προϊόν ταξιδιωτικής ασφάλισης επισκεπτών της Airbnb σχεδιάστηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το προϊόν προστασίας «AirCover Host» της εταιρίας για τους χρήστες της εφαρμογής και αναμένεται να είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Εκτός από την ταξιδιωτική ασφάλιση η Airbnb εισάγει επίσης ένα νέο «Πρόγραμμα Υποστήριξης COVID», το οποίο προσφέρει στους χρήστες που δεν μπορούν να συνεχίσουν τις κρατήσεις που είχαν κάνει προηγουμένως λόγω απροσδόκητων ταξιδιωτικών διαταραχών που προκαλούνται από κυβερνητικές εντολές. Σε αυτές περιλαμβάνονται το κλείσιμο των συνόρων και οι υποχρεωτικές απαιτήσεις εκτεταμένης καραντίνας.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος υποστήριξης COVID-19, οι επισκέπτες που δεν μπορούν να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τις πολιτικές ακύρωσης θα λάβουν ένα ταξιδιωτικό κουπόνι για το 50% του κόστους του τμήματος της κράτησης χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Επίσης η εταιρία συνιστά στους χρήστες της μέχρι την διάθεση της ταξιδιωτικής ασφάλισης από την ίδια την πλατφόρμα να κάνουν ταξιδιωτική ασφάλιση από άλλους φορείς. 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *