spot_img
spot_imgspot_img

Τι θα συμβεί με τα χαρτονομίσματα του εθνικού νομίσματος της Αγγλίας μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Αγγλίας, που πέθανε νωρίς το απόγευμα σήμερα,  ήταν η πρώτη μονάρχης που απεικονίστηκε σε χαρτονομίσματα της Τράπεζας της Αγγλίας.

Η Τράπεζα της Αγγλίας ανακοίνωσε απόψε ότι τα χαρτονομίσματα με την εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ παραμένουν σε ισχύ μετά τον θάνατό της, ενώ αργότερα σε άλλη ανακοίνωση ανέφερε ότι “σχετικά με τα υπάρχοντα χαρτονομίσματα της Τράπεζας της Αγγλίας θα ακολουθήσει ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος του πένθους».

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.