spot_img
spot_imgspot_img

H ομάδα της Truck & Cargo Insurance για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα

Αποτελεσματικές ασφαλιστικές λύσεις για τα food logistics και την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα θα παρουσιάσει η ομάδα της Truck & Cargo Insurance αυτό το Σαββατοκύριακο στο Metropolitan Expo.
Η Truck & Cargo Insurance – Samoladas σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, την Grant Thornton, το ΕΚΕΤΑ και την Data RC διενεργεί τη 2η Πανελλήνια Έρευνα για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα, στα μέλη και τους συνεργάτες της, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προ διετίας 1ης Πανελλήνιας Έρευνας. Σκοπός της έρευνας είναι να καταγράψει την Γεωγραφία της Αλυσίδας Αξίας στην Ελλάδα.
Στα πλαίσια της έκθεσης FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 17:00 στον συνεδριακό χώρο του Hall 3 ο κ. Γιάννης Σαμολαδάς θα συζητήσει για τα αποτελέσματα της 2ης Πανελλήνιας έρευνας για τα ψυχόμενα logistics “The geography of Greece – Value Chain”

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.