spot_img
spot_imgspot_img

O Giulio Terzariol αναλαμβάνει τον νεοσύστατο ρόλο του CEO Insurance στον Όμιλο Generali

O ιταλικός ασφαλιστικός Ομιλος Generali ανακοίνωσε ότι ο Giulio Terzariol θα ενταχθεί στην εταιρεία ως CEO Insurance, σε ένα νεοσύστατο ρόλο με ευθύνη όλων των ασφαλιστικών επιχειρηματικών μονάδων, με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2024. 

Ο Terzariol θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, Philippe Donnet, και θα ενταχθεί στο Ομάδα Διοίκησης της Assicurazioni Generali.

Η CEO Insurance θα είναι υπεύθυνος να επιβλέπει τις δραστηριότητες των CEO των Ασφαλιστικών Επιχειρηματικών Μονάδων της Generali: Ιταλία, DACH (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία), Γαλλία & Global Business Activities (που περιλαμβάνει Europ Assistance και Global Business Lines) και International (που περιλαμβάνει περιφέρειες ΚΑΕ, Μεσόγειος, Λατινική Αμερική και Ασία).

Η δημιουργία του νέου Τμήματος ενισχύει περαιτέρω τον συντονισμό, την αποτελεσματικότητα και τη στρατηγική ευθυγράμμιση σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, εκσυγχρονίζοντας και απλοποιώντας το οργανωτικό μοντέλο του Ομίλου και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων του στρατηγικού σχεδίου «Lifetime Partner 24: Driving Growth».

Ο Terzariol εντάσσεται στην ηγετική ομάδα της Generali από την Allianz SE, όπου υπηρέτησε σε διοικητικές θέσεις για περισσότερα από 20 χρόνια, πιο πρόσφατα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, αποκτώντας σημαντική διεθνή τεχνογνωσία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Generali, Philippe Donnet, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τον Giulio Terzariol ως CEO Insurance στη Generali. Θα επωφεληθούμε από την πλούσια εμπειρία που φέρνει η Giulio στον Όμιλο, από τις ηγετικές θέσεις σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη Generali, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία της στρατηγικής μας, την ισχυρή οικονομική μας θέση και την κερδοφόρα ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος ότι με την προσθήκη του Giulio στην ηγετική μας ομάδα, που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από την αγορά ως η καλύτερη στην Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη θέση μας στον ασφαλιστικό τομέα».

Πηγή φωτογραφίας: linkedin.com

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.