Pet Insurance in Greece!

Όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ή μάλλον γονείς κατοικιδίων ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια των κατοικιδίων τους, όπως θα έκαναν για τα παιδιά τους!

Το στρες και το άγχος μήπως αρρωστήσει ή τραυματιστεί είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά εάν δεν γνωρίζουν που να τρέξουν, τι περίθαλψη θα αναζητήσουν και πόσο θα κοστίσει όλο αυτή η διαδικασία. Ένας παχυλός λογαριασμός νοσηλείας και περίθαλψης είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν αλλά ότι η περίσταση χρήζει άμεση επέμβαση και νοσηλεία γιατί διακινδυνεύεται μια ζωή δεν σηκώνει πολλές αρνήσεις.

Εμείς στην Hoolie Pet Insurance, μια εταιρεία με τεράστια αγάπη στα κατοικίδια και σε όλα τα τετράποδα και μη ζωάκια, έχουμε μοναδικά προγράμματα ασφάλισης κατοικιδίων, τόσο για να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας στους τετράποδους φίλους μας σε μια (και δυο) δύσκολη στιγμή στην ζωή τους, όσο και για να εξαλείψουμε όλο το βάρος και άγχος των ιδιοκτητών τους στην περίπτωση ενός ατυχούς συμβάντος!

Τα προγράμματα μας μπορείτε να τα βρείτε όλα αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.Hoolie.gr :

1. Hoolie Dog,  

2. Hoolie Dog V.I.P.,

3. Hoolie Cat και 

4. Hoolie Cat V.I.P.

Φυσικά έχουμε και το πρόγραμμα FirstPet για την κάλυψη του κατοικιδίου σας σε περίπτωση ατυχήματος με 13.50 ευρώ το χρόνο.

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλο και περισσότερο κόσμο και σπείρουμε έναν σπόρο ανησυχίας και αγάπης στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, ότι τα κατοικίδια μας δεν είναι αξεσουάρ ή παιχνίδια για να περνάει η ώρα μας όταν βαριόμαστε, αλλά είναι μια αθώα και πανέμορφη ψυχή που είστε όλος του ο κόσμος και σας αγαπάει ανιδιοτελώς! Και το κυριότερο είναι ότι δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ, ούτε εσάς αλλά ούτε και την οικογένεια σας για όσα χρόνια ζήσουν!

Και για να τα προστατέψετε και εσείς όπως σας προστατεύουν εκείνα με τον δικό τους τρόπο έχουμε επίσης το πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Κατοικιδίου* και την Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου**, ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση να ξέρετε ότι είστε καλυμμένοι με βάση τα αναγραφόμενα στο κάθε πρόγραμμα!!
*Καλύψεις Προγράμματος Νομικής Προστασίας Κατοικιδίου

  • Ποινική υπεράσπιση του ασφαλισμένου για παράβαση εξ’ αμέλειας ποινικών, αστυνομικών ή άλλων διατάξεων.
  • Διεκδίκηση αποζημίωσης από υπαίτιο τρίτο για βασανισμό, τραυματισμό, βλάβη ή θάνατο του προστατευόμενου σκύλου.
  • Διαφορές που θα προκύψουν με ασφαλιστικές εταιρίες που καλύπτουν με ασφαλιστικά προγράμματα τον σκύλο του ασφαλισμένου.
  • Απόκρουση απαιτήσεων τρίτων εναντίον του ασφαλισμένου για ζημιές από ελαφρά του αμέλεια.
  • Προσεπίκληση της ασφαλιστικής εταιρίας αστικής ευθύνης.
  • Νομικές συμβουλές στις ανωτέρω ασφαλιστικές καλύψεις καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν αδέσποτα.

**Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
Το πρόγραμμα ασφάλειας Αστικής Ευθύνης Κατοικίδιου απευθύνεται σε εσάς ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου και σας καλύπτει για την Αστική σας Ευθύνη έναντι τρίτων, για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς και οφείλονται σε αμελείς πράξεις ή παραλείψεις σας.
Από την κάλυψη εξαιρούνται τα ζώα που χρησιμοποιούνται σε οποιοδήποτε είδος μονομαχίας, καθώς και ζώα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες . Συγκεκριμένα:

Ο Ασφαλισμένος: Όλοι οι κάτοχοι κατοικίδιων ζώων συντροφιάς (γάτες, σκύλοι & πτηνά), τα οποία θα είναι εμβολιασμένα και θα διαθέτουν βιβλιάριο υγείας. Πρόσωπα που δεν έχουν επαγγελματική ή συγγενική σχέση με τον ασφαλισμένο.

Τρίτοι: Πρόσωπα που δεν έχουν επαγγελματική ή συγγενική σχέση με τον ασφαλισμένο.

Ασφαλιστικές Καλύψεις: Ζημιές (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) που το κατοικίδιο θα προξενήσει αθέλητα σε τρίτους, εξαιρουμένης της μετάδοσης ασθενειών σε ανθρώπους ή/και ζώα.

Δεν σας έφυγε κάπως ένα βάρος από πάνω σας διαβάζοντας τα παραπάνω? Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα ενδιαφέρεστε! Και να θυμάστε: “Pets have more love and compassion in them than most humans!”

#PetInsuranceGreece #HooliePetInsurance #HoolieDog #HoolieCat #FirstPetΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *