spot_img
spot_imgspot_img

To ΑΜΚΑ θα “ανοίγει” το σύστημα υγείας για τους ανασφάλιστους

Η πρόσβαση των ανασφάλιστων στο σύστημα Υγείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ είναι η βασική ρύθμιση του “παράλληλου προγράμματος” της κυβέρνησης που συζητείται τις επόμενες μέρες στη Βουλή και ρυθμίζει το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης για τους ανασφάλιστους .
783222

Σύμφωνα με τον υπουργό υγείας κ. Ξανθό στα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο και με το ΑΜΚΑ ο ανασφάλιστος θα μπορεί να έχει περίθαλψη, εξετάσεις, νοσηλεία, συνταγογράφηση,
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιόφωνο “Στο κόκκινο” επεσήμανε ότι “τώρα το στοίχημα είναι να καταστεί λειτουργικό το σύστημα, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες” .Επίσης ο υπουργός ανέφερε «Φθάσαμε κάποια στιγμή στο σημείο να έχουμε 2,5 ή και 3 εκατομμύρια ανασφάλιστους»

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.