Εσείς γνωρίζετε τι είναι η αστική ευθύνη κατοικιδίου;

Τα τελευταία χρόνια, ανά τον Κόσμο, σημειώνεται αύξηση των επιχειρήσεων που ανοίγουν και σχετίζονται με κατοικίδια ζώα.
Φυσικά αυτό δεν είναι έκπληξη καθώς, εκτός από την ελευθερία και την ευελιξία που παρέχουν αυτά τα επαγγέλματα, πρόσφατα μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε ότι π.χ οι περιπατητές σκύλων μπορούν να κερδίσουν μέχρι και ένα πέμπτο περισσότερο από το μέσο μισθό της Χώρας !!!
Αποδεικνύεται λοιπόν πως αν εργάζεσαι δίπλα στα αξιολάτρευτα κατοικίδια ζώα , είναι ο πιο καλός τρόπος για να ζεις!
Η λειτουργία μιας επιχείρησής που σχετίζεται με κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι μια πρόκληση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την προστασία της από τυχόν αξιώσεις πελατών. Φυσικά, όταν κάποιος εργάζεται με κάτι τόσο πολύτιμο όσο το κατοικίδιο ζώο κάποιου άλλου προσώπου, φροντίζοντας να έχετε τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για την επιχείρησή του , γίνεται όλο και πιο σημαντική. Ανεξάρτητα από το πόσο επαγγελματίας και ικανός είναι ο επιχειρηματίας , τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν. Η αστική ευθύνη κατοικίδιων ζώων μπορεί να προστατεύσει από μια ποικιλία πιθανών σεναρίων.
Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης προστατεύει σε περίπτωση που ένα κατοικίδιο ζώο βλάψει ένα άλλο πρόσωπο, μια ιδιοκτησία ή προκαλέσει κάποιο ατύχημα.
Αυτή την στιγμή στην Ασφαλιστική Αγορά παρέχεται η κάλυψη αστικής ευθύνης ιδιοκτήτη κατοικίδιου από την DEADALUS μέσω την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *