Πρόταση για πρωτοβουλίες της ΕΑΕΕ στο θέμα των πλημμυρών και καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής

Ο Ασφαλιστής – Διευθυντής της 1ης ΑXiAS – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Β. Μουντάκης, με επιστολή του στη Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, κ Μ Αντωνάκη, για το θέμα των πλημμυρών και και καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής κατέθεσε μια σειρά προτάσεων και ιδεών προς στην αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.
Σε αυτές τις προτάσεις αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής
1. Να αναλάβει η νομική σας υπηρεσία όλες τις ενέργειες ώστε να κατεδαφιστούν τα επτά (7) αυθαίρετα κτίσματα, που δημιουργούν τα προβλήματα των πλημμυρών.

2. Να σταλούν επιστολές και να κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου [ οι κάτοικοι για τους γνωστούς λόγους δε θα το κάνουν].

Ακολουθήστε μας στο Google News

3. Να γίνει η γιορτή της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις 11 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας, ΜΙΑ ΠΟΥ στις 15 του ίδιου μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις φονικές πλημμύρες και οι ασφαλιστικές εταιρίες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποζημιώσεις των ανθρώπων εκεί.

4. Να χρηματοδοτήσει η ΕΝΩΣΗ μια καμπάνια για τα παιδιά [εγχειρίδιο ενημέρωσης για την ιδιωτική ασφάλιση μαζί με ένα Δωρεάν ομαδικό πρόγραμμα για τα παιδιά έως 18 ετών, ή άλλες δράσεις, όπως δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις ή κουμπαράδες για την αποταμίευση.

5. Να οργανωθεί μια δενδροφύτευση [εμείς θα συμμετέχουμε ] στο όρος Πατέρα, που ευθύνεται [λόγο πυρκαγιών ] σε μεγάλο βαθμό για τις πλημμύρες.

6. Nα χρηματοδοτήσετε μια εγκατάσταση
Μετεωρολογικοί Σταθμών για έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκωνΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *