Πως διαμορφώνεται το πλήθος και ανά ιδιότητα των εγγεγραμμένων ενεργών ασφαλιστών σε όλη τη χώρα;

Στους 19.315 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων στο  Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας .

Ήδη στο τέλος του προηγούμενου μήνα έληξε η προθεσμία ανανέωσης των αδειών για όσους είχε λήξη στις 31/12/2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συμφωνά με τα στατιστικά της πλατφόρμας από αυτούς οι 15589 έχουν την ιδιότητα του Ασφαλιστικού Πράκτορα , 2201 την ιδιότητα  του Συντονιστή  Ασφαλιστικών  Πρακτόρων , 374 του Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, ενώ 650 αναφέρονται με την ιδιότητα Σύμβουλος.

Επίσης 311 έχουν την ιδιότητα της Εταιρίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, 90 την ιδιότητα της Εταιρίας Ασφαλιστικών Συμβούλων,  20 της Εταιρίας Μεσιτών Ασφαλίσεων , 18 της Εταιρίας Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων , 54 της Εταιρίας Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων, ενώ 8 δηλώνουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ως δεύτερη δραστηριότητα .

Δείτε τον Πίνακα:

Η πλειοψηφία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών είναι εγγεγραμμένη στην Αττική με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας να έχει εγγεγραμμένους   7963 , το ΕΒΕΑ 187, και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας 25.

Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 1695 εγγεγραμμένους στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο ενώ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο  Πειραιά είναι  254  εγγεγραμμένοι. Στην Περιοχή της Αχαίας ο αριθμός των εγγεγραμμένων είναι 555 

Δείτε την κατανομή σε όλα τα επιμελητήρια της χώρας: 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *