spot_img
spot_imgspot_img

Αποφάσεις για το μέλλον της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Καθοριστικές για το μέλλον της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής θα είναι οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η πλευρά του ΤΧΣ έχει ταχθεί υπέρ της επανάληψης του διαγωνισμού με όλους τους ενδιαφερόμενους του αρχικού διαγωνισμού, που οδήγησε και στο ναυάγιο με την προσφορά της Exin Group.

Kαι αυτό γιατί οι πληροφορίες ήθελαν τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να υποστηρίζει ότι έπρεπε να ενεργοποιηθεί η δεύτερη καλύτερη προσφορά του διαγωνισμού, δηλαδή αυτή της Fosun, επαναδιαπραγματευόμενη μαζί της το τίμημα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η Fosun έσπευσε να αναζωπυρώσει και επίσημα το ενδιαφέρον καθώς όλα έδειχναν ότι επερχόταν ναυάγιο στην συμφωνία με τη Exin Group. Οι άλλοι δύο όμιλοι που επίσης κατέθεσαν προσφορές στον αρχικό διαγωνισμό ήταν η Gongbao και η Shenzen Stock.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.