spot_img
spot_imgspot_img

Από 36 έως 120 δόσεις η νέα ρύθμιση, αλλά με κριτήρια , για χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία

Νέα ρύθμιση στα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία ετοιμάζει η κυβέρνηση στα πλαίσια του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ Πετρόπουλος, χθες σε ημερίδα του ΕΕΑ, για οφειλές μέχρι 3000 ευρώ θα μπορεί να γίνει ρύθμιση μέχρι και 36 δόσεις.
Για όσους έχουν οφειλές πάνω από αυτό το πόσο και θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ρύθμιση μέχρι και 120 δόσεις.
Ωστόσο, ο κ Πετρόπουλος ανέφερε ότι θα υπάρχουν κριτήρια για την υπαγωγή σε αυτή την ρύθμιση, ενώ θα δημιουργηθούν μια σειρά από παραμέτρους συνδυασμένες με το ύψος του χρέους, τις εκπτώσεις αλλά και τις δυνατότητες του οφειλέτη να πληρώσει.
Όπως χαρακτηριστικά, είπε, κάποιος που έχει να πληρώσει δεν μπορεί πάρει 120 δόσεις γιατί είναι σαν να το δανείζαμε. Επίσης ανέφερε ότι για εφάπαξ καταβολή θα διαγράφονται οι προσαυξήσεις και τόκοι, ενώ δεν θα υπάρχει απώλεια ρύθμισης και για κάποιο που καθυστερεί να καταβάλει για τρείς μήνες την δόση της ρύθμισης.

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.