Δεν θα ισχύουν από 31/5/ 2023 οι Πράσινες Κάρτες στην ασφάλιση αυτοκινήτου για Ρωσία και Λευκορωσία

Με εγκύκλιο της η Εμπορική Διεύθυνση  της Δύναμις Ασφαλιστική ενημερώνει τους συνεργάτες της ότι σύμφωνα με το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης οι Πράσινες Κάρτες των ασφαλισμένων πελατών για τις  χώρες Ρωσία και Λευκορωσία παύουν να ισχύουν μετά την 31η Μαΐου 2023.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει :

Ακολουθήστε μας στο Google News

“Βάσει της Εγκυκλίου με Αρ. 356/2022 της 21.06.2022, του Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης για την καταγγελία των διμερών συμφωνιών με τα γραφεία της Ρωσίας και Λευκορωσίας, σας ενημερώνουμε ότι τα Εθνικά Γραφεία όλων των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (& Ελβετίας) – συνεπώς και το Ελληνικό ΓΔΑ, κατήγγειλαν τις σχετικές συμφωνίες.

Ως εκ τούτου, οι Πράσινες Κάρτες των ασφαλισμένων πελατών στις εν λόγω χώρες (Ρωσία και Λευκορωσία) παύουν να ισχύουν μετά την 31η Μαΐου 2023. (Όλες οι Πράσινες Κάρτες που βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, θα συνεχίσουν να ισχύουν και να παρέχουν κάλυψη στις χώρες αυτές μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία).

Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από 01/06/2023, για να εισέλθει ένα αυτοκίνητο στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, θα πρέπει να προμηθευτούν συνοριακή ασφάλιση στα σύνορα των χωρών αυτών.

Η Εμπορική Διεύθυνση της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.”



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *