spot_img
spot_imgspot_img

Δ. Ζορμπάς : Εκτιμάται ότι τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα ανέρχονται 555.402

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε ο κ Δημήτρης Ζορμπάς , CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Ταμίας στο προεδρείο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτων της ένωσης, σχετικά με τα ανασφάλιστα οχήματα.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής :

“Το 2020 έγιναν 643.718 έλεγχοι-ερωτήματα από την Τροχαία-Λιμεναρχειο-ΑΑΔΕ και δεν βρέθηκαν ασφαλισμένα 56.757 δηλ ποσοστό 8,82%.Αν λάβουμε Υπόψιν μας τα ασφαλισμένα οχήματα που ήταν το 2019 6.261.993 το 2020 6.299.174 τότε με βάση αυτό το ποσοστό προκύπτει μια εκτίμηση ανασφάλιστων οχημάτων 555.402 οχήματα.Για την επίλυση του θέματος γίνεται προσπάθεια ενοποίησής των μητρώων όλων των φορέων από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και επομένως ακριβής εντοπισμός των ανασφάλιστων οχημάτων και εφαρμογή των διατάξεων της Νομοθεσίας.(Στοιχεία από την ενημέρωση της επιτροπής αυτοκίνητων στην ΓΣ της ΕΑΕΕ)”

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.