Εγκαίνια νέου Γραφείου Πωλήσεων της Interamerican, στη Μυτιλήνη

Στις 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Γραφείου Πωλήσεων της INTERAMERICAN στη Μυτιλήνη, που στεγάζεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στο λιμάνι.

Οι συνεργάτες του Γραφείου Πωλήσεων Μυτιλήνης με διοικητικά στελέχη της εταιρείας.
Οι συνεργάτες του Γραφείου Πωλήσεων Μυτιλήνης με διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Το Γραφείο, του οποίου επικεφαλής είναι ο Αθανάσιος Παζαρλής, διαθέτει 13 συνεργάτες-ασφαλιστικούς συμβούλους και πυκνώνει την παρουσία της εταιρείας στη νησιωτική Ελλάδα. Ήδη, το εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων Agency αριθμεί 68 Γραφεία, που κινούνται στη λογική ανάπτυξης του σχεδίου «Genesis», εστιάζοντας στην ένταξη νέων συνεργατών και σε αύξηση της νέας παραγωγής, ιδιαίτερα στον κλάδο υγείας στον οποίο η εταιρεία είναι πρωτοπόρος και έχει ηγετική παρουσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετική ήταν και η επισήμανση του Γιάννη Καντώρου, γενικού διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών της INTERAMERICAN, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, κατά την οποία αναφέρθηκε στην εταιρική στρατηγική ανάπτυξης των δραστηριοτήτων σε κομβικούς τομείς κρίσιμων κοινωνικών αναγκών, επισημαίνοντας τις προτεραιότητες στην τοπική κοινωνία της Λέσβου. Μαζί του στην Μυτιλήνη ήταν και τα διοικητικά στελέχη Μανώλης Κούτης, διευθυντής Αssociated Agency και Διοικητικών Γραφείων Πωλήσεων, Χρήστος Χρηστίδης, διευθυντής διοικητικού Γραφείου Πωλήσεων Θεσσαλονίκης στο οποίο αναφέρεται το νέο γραφείο, Γιάννης Ρούντος, διευθυντής και Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ενώ παρευρέθηκε και ο Γιώργος Βαλαής, γενικός διευθυντής της INTERAMERICAN Βοήθειας, με αξιοσημείωτη την παρουσία της εταιρείας στο νησί με υποδομές οδικής βοήθειας – προσωπικό και οχήματα υποστήριξης. Εκπροσώπηση υπήρξε, επίσης, και από το ενισχυμένο Δίκτυο Υγείας της εταιρείας στη Λέσβο, που περιλαμβάνει 18 συνεργαζόμενους ιατρούς και 3 διαγνωστικά κέντρα.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία στους εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, μέσων επικοινωνίας και πολλοί πελάτες της INTERAMERICAN. Ο Σπύρος Γαληνός, δήμαρχος Λέσβου, σε γραπτό χαιρετισμό του δήλωσε: «Η ασφάλεια αποτελεί ένα πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, γι’ αυτό και η επέκταση της INTERAMERICAN στο νησί μας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να συγχωρώ την INTERAMERICAN γι’ αυτή τη νέα δραστηριότητα σε ένα νέο χώρο, από τον οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες μας που την εμπιστεύονται για την εξασφάλιση όχι μόνο της περιουσίας τους, αλλά και της ατομικής τους ασφάλισης, μέσω των έμπειρων συνεργατών της».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *